Via Cafe & Wine

Via Decon toimipiste ja sen kaikki palvelut ovat nyt keskitetysti Lahden Sopenkorvessa ja sieltä löydät myös upean ja uudistuneen tapahtumakahvilamme Via Cafe & Winen.

Voit vuokrata tilan omaan yksityiskäyttöösi, jolloin kahvilamme muokkautuu sinulle niin Baby showereihin, syntymäpäiville, polttareihin tai vaikka kokoustilaksi. Tarjoamme sinulle tilavuokran yhteydessä haluamasi, tapahtuman teemaan sopivat piensomisteet sekä kalusteet ja pöytäliinat

Kahvilaan mahtuu helposti istuen noin 20-30 henkilöä ja tarvittaessa kapasiteettia voi venyttää noin 50 henkilölle. Kahvilassamme on anniskeluoikeudet ja voit kätevästi tilata lisäksi myös tapahtumasi tarjottavat kauttamme tai vaihtoehtoisesti tuoda mukanasi omat ruoat. Vuokrahintaan sisältyy aina myös yksi työntekijä tilaisuutesi ajaksi. 

Räätälöidään sinun tarpeisiin ja teemaan sopiva kokonaisuus helposti. Kysy lisää myynti@viadeco.fi. 

Avoimet Ovet

Via Cafe & Wine tiloissa järjestetään huhtikuusta 2023 alkaen noin kerran kuukaudessa Avoimet Ovet, jolloin sinulla on mahdollisuus päästä näkemään ja kokemaan Via Deco ja sen monipuoliset ja kattavat palvelut kokonaisuudessaan. 

Avoimien ovien aikaan Via Cafe & Wine tiloissa on myös tarjolla yhteistyötahojemme loihtima maittava brunssi, jonka voit varata verkkosivujemme kautta sekä muuta oheisohjelmaa, josta tiedotamme etukäteen. 


Tulevat Avoimien Ovien päivämäärät sekä muu info nähtävillä TÄMÄN linkin kautta ! 

Seuraa myös somekanaviamme ja pysy mukana tulevissa tapahtumissa. 


Syntymäpäivät

Baby Shower

Ristiäiset

Polttarit

Tyhypäivät

Kokoukset

Valmistujaiset