Via Cafe & Wine

Via Decon toimipiste ja sen kaikki palvelut ovat nyt keskitetysti Lahden Sopenkorvessa ja sieltä löydät myös upean ja uudistuneen kahvilamme Via Cafe & Winen. 

Via Cafe & Wine haluaa vastata asiakkaiden kysyntään ja keskittää kahvilan palveluita entistä enemmän tilauskahvila- ja tapahtumakäyttöön. 

Voit varata tilan omaan yksityiskäyttöösi, jolloin kahvilamme muokkautuu sinulle niin Baby Showereihin, syntymäpäiville, polttareihin tai mihin ikinä keksitkin. 
Tarjoamme sinulle tilavuokran yhteydessä teemasi mukaisen somistuksen ja näyttävän esillepanon, jotta sinä voit vain nauttia tapahtumastasi. 

Kahvilaan mahtuu helposti istuen noin 20-30 henkilöä ja tarvittaessa kapasiteettia voi venyttää noin 50 henkilölle. Kahvilassamme on anniskeluoikeudet ja voit kätevästi tilata lisäksi myös tapahtumasi tarjottavat kauttamme. Räätälöidään sinulle ja teidän tarpeisiin ja teeman mukainen kokonaisuus helposti. Halutessasi voit myös tuoda mukanasi omat ruoat. 

Kahvilan tiloissa järjestetään myös meidän Via Iloa -tapahtumat sekä tarjoillaan kerran kuukaudessa Via Cafe & Winen oma maittava brunssi. 
Tiedotamme tulevista Via Iloa -tapahtumista sekä brunsseista etukäteen verkkosivujemme sekä somekanaviemme kautta ja voit varata niihin paikkasi sivuiltamme. 

Tiedustelut ja varaukset myynti@viadeco.fi