Vuokratilat

Via Decon upeat ja ainutlaatuiset vuokratilat Via venue5 ja Via Cafe & Wine sijaitsevat Lahden Sopenkorvessa Via Decon toimipisteen yhteydessä ja ovat nyt vuokrattavissa sinun unohtumattomia tilaisuuksiasi varten! Upeissa tiloissamme järjestät niin pienet kuin suuremmatkin juhlat helposti ja näyttävästi.

Via venue5 on valoisa ja uniikki juhlatila, jonka kapasiteetti venyy jopa 150 henkilölle ja on täydellinen suurempaan tarpeeseen. Tila on räätälöitävissä toiveiden mukaan monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin ja soveltuu siksi niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Juhlatilalle on mahdollista tuoda omat juomat ja ruoat tai vaihtoehtoisesti tilata anniskelun ja tarjoilut Via Decon kautta. 

Via Cafe & Wine on tunnelmallinen ja viihtyisä kahvila, joka muokkautuu sinulle teeman mukaan esimerkiksi Baby showereihin, syntymäpäiville tai vaikka polttareihin. Kahvilaan mahtuu helposti istuen noin 20-30 henkilöä ja tarvittaessa kapasiteettia voi venyttää noin 50 henkilölle. Kahvilassa on anniskeluoikeudet. 

Tilaamalla juhliisi tai tapahtumaasi anniskelupalvelun meidän kautta, on sinulla mahdollisuus saada käyttöösi molemmat vuokratilamme ja järjestää vieläkin suurempi tilaisuus. 

Tutustu vuokrattaviin tiloihimme tarkemmin alta ja kysy lisää myynti@viadeco.fi. 

Suunnitellaan ja luodaan sinun ikimuistoiset juhlat yhdessä !