TARINAMME

Via Decon tarina alkoi vuonna 2015 kun Susanna palasi suomeen asuttuaan Amerikassa ja saatuaan inspiraatiota heidän hää- ja juhlakulttuuristaan. Miksi ostaa omaksi kun voi vuokrata vain juhlien ajaksi.

Via Decon tarinassa vuosi 2022 toi uudet tuulet, kun tiimimme sekä palvelumme laajenivat entisestään. Johtoportaassa on nyt kaksi idearikasta naista, Susanna ja Mia-Mari, jotka pyörittävät tätä monipuolista kokonaisuutta yhdessä upean, ammattitaitoisen ja iloisen tiimin kanssa, joista jokainen tuo oman erikoisosaamisensa Via Decoon - näin pystymme palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisemmin.

Yrityksen nimi muodostuu latinankielestä Via - tie kauneuteen ja deco- sana johdattaa sisustus ja somistuksen visuaalisuuden ytimeen. Tästä olemme laajentaneet Via Iloa- omien tapahtumiemme järjestämiseen ilon kautta sekä Via Cafe & Wine on tie kahvilaamme sekä anniskelupalveluillemme.

Tiimimme tuottaa asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Asiakaskokemus on yrityksessämme arvoista tärkein.

TIIMILÄISEMME

"Visuaalisuus on kulkenut aina mukanani. Työssäni parasta on toteuttaa ihmisten unelmia ja haaveita,yksilöllisesti. Inspiroidun sisustuslehdistä, kohtaamisista ja arkisista hetkistä."

Susanna Lanz

Visuaalinen johtaja & somistaja


"Rakastan ihmisiä ja kohtaamisia. Valokuvaus vangitsee unohtumattomia hetkiä, jotka jäävät elämään ikuisesti."

Pipsa Stenlund

Valokuvaaja & somistaja

"Aina jotain kaunista, visuaalista ja käytännönläheistä mahtuu päivään. Työssäni yhdistyy minulle tärkeinä värit ja elementtien toimivuus."

Hannele Laitinen

Hortonomi & somistaja


"Asiakaslähtöinen työ on ollut aina lähellä sydäntäni. Työssäni yhdistyy kiinnostukseni kauniiden somistekokonaisuuksien sekä tapahtumien ideointiin ja luontiin."

Mia-Mari Kantola

Partner, Via cafe&Wine & somistaja

Laita meille viestiä sähköpostitse myynti@viadeco.fi ja ryhdytään ideoimaan!


Mukanamme yhteistyössä

Tila, somistukset, anniskelu &  houstaus