TAHDON Hää- ja juhlatapahtuma18.3.2023 

10.00 - 18.00 

Takojankatu 5 - Via Deco 4.krs


Kiitos teille kaikille TAHDON Hää- ja juhlatapahtumassa käyneille !

TAHDON Hää- ja juhlatapahtuma la 18.3.2023  kello 10.00 - 18.00 

Osoite: Via Deco tilat

Takojankatu 5, 15800 Lahti - 4krs.


Tapahtumakoordinaattori: Mia-Mari Kantola

myynti@viadeco.fi

+358 50 4642225


Liput:

Ovelta tapahtumapäivänä: 8€.

Alle 12-vuotiaat maksutta aikuisen kanssa.


Brunssi:

Ravintola Lokin loihtima maittava brunssi klo 10 - 14.  

Hinta 27€, sis. sisäänpääsyn TAHDON Hää- ja juhlatapahtumaan. 

Ennakkoon myydyt brunssit ovat nyt loppuunmyyty, mutta paikan päältä ostettavissa vielä muutama paikka jäljellä. Tervetuloa !

Juhlapalvelu Lahti
Juhlapalvelu Lahti

TAHDON Hää- ja juhlatapahtuma kokoaa yhteen joukon paikallisia näytteilleasettajia lauantaina 18.3.2023 Lahden Sopenkorpeen. 

Via Decon järjestämä tapahtuma tarjoaa sinulle ideoita ja inspiraatiota niin hää- kuin muidenkin juhlatapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. 

Koe Päijät-Hämeen alueen monipuolinen palvelu- ja tuotetarjonta saman katon alla yhden päivän ajan. Täältä löydät kaikki elementit, joilla loihtia näyttävä ja kokonaisvaltainen hää- tai muu juhlatapahtuma. 

Nähtävää ja koettavaa riittää koko päiväksi, sillä näytteilleasettajien lisäksi tapahtuman aikana on muun muassa livemusiikin tahdittama pukunäytös sekä muuta monipuolista ja viihdyttävää oheisohjelmaa. 

SAAPUMINEN TAHDON Hää- ja juhlatapahtumaan

Takojankatu 5 - Via Decon tilat sijaitsevat hyvin liikenneyhteyksien varrella Lahden Sopenkorvessa. 

Lahden Kauppatorilta tapahtuman läheisyyteen pääsee linjoilla numero 4H, 6 ja 4V ja Lahden Matkakeskukselta linjoilla numero 5 ja 6

Autolla saapuville on maksuttomia pysäköintipaikkoja Takojankatu 5 sisäpihalla sekä kadunvarrella. 

Kun bongaat piha-alueen porteilla ilmapalloja, olet saapunut oikeaan paikkaan. Kulje sisäpihalla kohti kultaisia tolppia ja astele pitkin punaista mattoa sisään rakennuksen pääovesta. Tapahtumaan noustaan portaita pitkin neljänteen kerrokseen, jossa vastassasi on lipunmyyntipiste. 

Takojankatu 5 sisäpihalta löytyy myös tavarahissi, joka on tarkoitettu niille, jotka ovat estyneet kulkemaan portaissa. Hissin käyttö ohjataan paikan päällä. Muutoin hissin käyttö kielletty. 

Via Decon tilat on savuton paikka ja näin ollen tupakointi on kielletty sisätiloissa. Takojankatu 5 sisäpihalta löytyy merkattu tupakkapaikka. 

TAHDON Hää- ja juhlatapahtuma tulee olemaan intiimi ja tunnelmallinen tapahtuma, jonka sisältö koostuu monipuolisesta ja viihdyttävästä ohjelmasta, johon myös sinä pääset itse osallistumaan. 


Tanssistudio Bettina on paritanssia suurella sydämmellä. Tapahtumassa pääset tutustumaan häätanssin alkeisiin Bettina Karppisen ohjaamana ja saat parhaimmat vinkit onnistuneeseen häätanssiin.

Kukkakauppa Neilikka tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä sitomaan oma upea heittokimppu, jonka voit lopuksi viedä mukanasi kotiin. 

Tämä workshop on Floristi Tiina Pakkasen opastama ja siihen pääsee osallistumaan viisi (5) ensimmäistä, jotka ilmoittautuvat paikan päällä Kukkakauppa Neilikan osastolla C4 !

PikkuTikkerin Kakkupuodin puheenvuorossa kuulet mielenkiintoista infoa hääkakuista, erilaisista kakkuvaihtoehdoista sekä saat parhaimmat vinkit siihen, että mitä tulee ottaa huomioon kakkua valitessa.

EANA Center opiskelija tulee avaamaan meille kosmetologikoulun toimintaa sekä kertomaan saatavilla olevista kauneuden- ja hyvinvoinnin tuotteista ja palveluista.  

Peltodresses pukunäytös tulee olemaan ennennäkemätön spektaakkeli, jossa tullaan esittelemään Mari Ketosalmen käsin kierrätysmateriaaleista ompelemia uniikkeja häämekkoja, jollaisia et muualta saa. 

Mekot on TAHDON Hää- ja juhlatapahtumaa varten suunniteltu ja ommeltu - tämä uusi mallisto nähtävillä siis ainoastaan tämän tapahtuman stagella ! Näytöstä tahdittaa livebändi, Strongbows ja lupaamme, että tästä näytöksestä tulee jotain, mitä ei olla ennen nähty. 

Jouni Soininen on The Voice of FInlandistakin tuttu, herkkä ja matalaääninen tulkitsija, joka tulee viihdyttämään meitä upealla esiintymisellään, josta ei varmasti tunnetta puutu. 


Näytteilleasettajat

PELTODRESSES - Hääpuvut / Bohemian unique dresses handmade of recycling lace / Uniikit hääpuvut kierrätysmateriaaleista 

Mari Ketosalmi, Peltodresses vastaa päivän tapahtuman näytöksistä, jossa myös Peltodresses oma hääpukumallisto edustettuna.

Peltodresses uniikit hääpuvut on jokainen käsintehty kierrätysmateriaaleista. Kierrätyspitsinä on käytetty verhoja, pöytäliinoja ja päiväpeittoja. 

"Puvuissa käytetyt materiaalit ovat nähneet paljon ja siksi kunnioitan niitä antamalla niille uuden mahdollisuuden loistaa. Haluan säilyttää materiaalin historian samalla kun uuden häämekon valmistaminen luo vahvaa uskoa tulevaisuuteen."  Mari Ketosalmi, Peltodresses. (Vuoden 2022 Love me do - häätapahtuman Vuoden hääpukusuunnittelija kilpailun yleisön suosikki.)


KOMIL SHOP - Mekot ja muut juhlavaatteet 

"KomiL Shop tarjoaa hää- ja kesäjuhliinne kauneimmat mekot pienille ja isommille tytöille. Mayoral on espanjalainen kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu merkki, joka ihastuttaa laadullaan ja upeilla malleillaan. Tule tutustumaan valikoimaamme! Koot 75 - 158cm vaihtelee malleittain. 

Aurinkoisin terveisin, KomiL Shopin siskokset Viktoria ja Helga."


 RAVINTOLA LOKKI - Pitopalvelua vuosien ammattitaidolla!

"Järjestämme yrityksenne tai perhejuhlienne ruokailut ja kahvitukset sopimusten mukaisesti. Pitkältä ajalta saamamme kokemus tilaisuuksien järjestämisestä on käytettävissänne. 

Tarjoamme täyden juhlapalvelun tai sen osan palvelua, mikä on juhlaasi sopiva - esimerkiksi astiat, liinat kattaukset, tarjoilun tai teltat.

Lähtökohtamme on, että tilaisuutenne onnistuu paremmin, kuin osasitte odottaakaan."


PIKKUTIIKERIN KAKKUPUOTI - Kakut ja muut tarjottavat

"PikkuTiikerin Kakkupuodista saat juhliisi taidokkaat ja maukkaat kakut, jokaiselle hääparille yksilöllisesti räätälöitynä. Kakku voi olla iso tai pieni, tehdään siitä yhdessä täydellinen juuri teille."


KUKKAKAUPPA NEILIKKA - Kukat

"Palvelemme hymyssä suin - jokainen työntekijämme on alan koulutuksen saanut floristi tai puutarhuri. Panostamme kukkien runsauteen ja laatuun, sillä haluamme tarjota laatua ja viimeisimpiä trendejä. Kädenjälkemme on tunnettu.

Haluamme tehdä hääjuhlastanne tunnelmallisen, persoonallisen ja omannäköisenne kukkien avulla. Ammattitaitoinen ja inspiroiva henkilökuntamme toteuttaa hääkukkanne nykyaikaisesti, toiveidenne mukaisesti. 

Tervetuloa suunnittelemaan elämänne tärkeintä päivää!"


PUINE - Kaikkea kaunista kotimaisesta koivuvanerista - jo vuodesta 2016

"Puine on pieni lahtelainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa kaikkea kaunista kotimaisesta koivuvanerista. Kaikki tämä tapahtuu omalla verstaallamme Lahden Sopenkorvessa, jossa meillä on myös pieni kivijalkakauppa.

Oman mallistomme lisäksi teemme kattavasti tilaustöitä niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaille.

Arvoinamme ovat asiakaslähtöisyys, luonnonmukaisuus sekä läpinäkyvyys. Koemme, että juuri sinä, asiakkaamme, olet meille tärkein, ja pyrimme ylittämään odotuksesi. 

Luonnonmukaisuus näkyy meillä alkaen ihan pienimmistäkin arjen valinnoista; millaista tiskiainetta työhuoneella käytetään, miten hyödynnämme jämämateriaaleja, millä vanerituotteet käsitellään ja miten ne pakataan postiin. Läpinäkyvyys on meille sitä, että kerromme avoimesti tuotantoprosesseista sekä muista yrityksen arkeen ja tuotteisiin liittyvistä asioista, kuten esimerkiksi raaka-aineiden alkuperästä. 

Lisää läpinäkyvyyttä näkyy sosiaalisen median kanavissamme runsaasti.

Puinelle on myönnetty avainlippu vuonna 2019, jota kannamme ylpeydellä, olemme osa sinivalkoista valintaa."


AINOA WINERY - Herkulliset, suomalaisista raaka-aineista valmistetut viinit

"Valmistamme kansainvälisesti tunnettuja ja palkittuja viinejä suomalaisista marjoista sekä muista korkealaatuisista metsän raaka-aineista. Pyrimme vangitsemaan jokaiseen pulloon niiden marjojen olemuksen ja sen maan hengen, jossa marjat kasvoivat."

AINOA Wineryn viineissä huokuu ja ennen kaikkea maistuu rakkaus suomalaisen luonnon kallisarvoisiin marjoihin. 


STRONGBOWS - Tapahtuman muotinäytöksen livemusiikki

"Kun mietitte musiikkia tärkeimpään päiväänne, muistakaa silloin StrongBows.

StrongBows -jousiyhtye yhdistää omalla uniikilla tavallaan jousisoittimet ja laulun. Yhtyeen ohjelmisto on vuosien aikana laajentunut moneen eri tyylilajiin. StrongBows taipuu myös moniin erilaisiin kokoonpanoihin, joten samasta yhtyeestä löytyy esimerkiksi klassinen jousitrio tai laulava viuluduo vihkimiseen ja illaksi herkkä tai räiskyvä viiden soittajan kokoonpano lyömäsoittajalla rytmitettynä.

Yhtye toteuttaa toivekappaleenne esimerkiksi häätanssiin omaksi ainutlaatuiseksi versioksi. 

StrongBowsin ohjelmistossa on valmiiksi niin perinteistä häämusiikkia valsseista marsseihin kuin erikoisempiakin toivekappaleina toteutettuja sovituksia esimerkiksi CMX:n ja Rammsteinin tuotannosta.

Tehdään yhdessä Teidän päivän soundtrackista täydellinen."

Ystävällisin terveisin: Heidi Knuters & StrongBows


UNIQUE DAY & SPARKLINGHOUR - Paperituotteet/viihde häihin & astia- ja somistevuokraamo

"Unique Day on paperituotteisiin painottuva lahtelainen yritys, jolta saat ikimuistoista viihdettä häihin. Kauttani saat muun muassa hääbingoja ja tietovisoja. Tämän lisäksi valikoimissa on kutsuja, menu-, ohjelma- ja paikkakortteja. Kaikki paperituotteet luodaan asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden."

"SparklingHour on lahtelainen astia- ja somistevuokraamo, jolta löytyy muun muassa erilaisia astioita, somisteita, kalustoa ja muita tarvikkeita. Meidän tavoitteena on erikoistua brändikkäisiin astioihin. Pienillä askeleilla olemme jo aloittaneet tavoitteen toteutuksen."


EANA CENTER - Kauneus ja hyvinvointi

"Eana Center on yksityinen kosmetologikoulu, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet laadukkaaseen opiskeluun sekä asiakkailleen monipuolisesti kauneuden- ja hyvinvoinnin palveluita. Asiakastyytyväisyys ja ammattitaito ovat tärkeitä arvojamme. 

Tiloissamme voimme räätälöidä asiakkaiden toiveiden mukaisesti hoitoja, isommillekin ryhmille. Tule rentoutumaan ja tutustumaan toimintaamme osastolle nro A3 - A4."


KIMJARI OY - Pitopalvelua, joka muistetaan !

"Pitopalvelussa kaiken tulee olla täydellistä - Niin ruoan ja juoman sekä serviisin. 

Toteutamme vuosien kokemuksella; Häät, pikkujoulut, syntymäpäivät, yritystapahtumien ja juhlien tarjoilut sekä muistojuhlat. 

Kokonaisvaltaiseen pitopalveluumme kuuluu myös telttavuokraus ja astiavuokraus."


JOUNI SOININEN - Artisti, esiintyjä, ohjelmanumero

Oletko järjestämässä juhlia tai tapahtumaa, mutta esiintyjä puuttuu? Piristäisikö livemusiikki fiilistä sopivasti?

Mukana TAHDON Hää- ja juhlatapahtumassa The Voice of Finlandistakin tuttu herkkä ja matalaääninen tulkitsija, Jouni Soininen. 

Jounin ohjelmistoon kuuluu englannin- ja suomenkielisiä covereita mm. Adelen, Michael Bublen, Tuure Kilpeläisen ja Juha Tapion tuotannoista. Ohjelmisto katsotaan aina tilaajan kanssa tilaisuuteen sopivaksi. 

Oli kyseessä sitten balladit, swing tai iskelmä-pop, luvassa on tunteita, tulkintaa ja hyvää fiilistä!


ELENA LISEYTSEVA - Valokuvaus (hää-, henkilö-, yritys-, brändikuvaus)

"Rakennan osastolleni hienon ja näyttävän kuvauspaikan, jossa pääset ilmaisemaan itseäsi ja sen hetkistä tunnettasi 7-10 minuutin mittaisessa kuvauksessa, joka toteutetaan ammattimaisella, mutta rennolla otteella. 

Tähän kuvaukseen voit tulla täysin omana itsenäsi - Lupaan tehdä kuvauksestasi luonnollisen ja helpon, jonka lopputuloksena hehkut ja loistat juuri sellaisena kuin olet!

Tämä kuvaus on ilmainen ja maksat ainoastaan verkkosivuilta tilaamistasi kuvista.

Tervetuloa!"


VIA DECO - Somistevuokraamo, juhlapalvelu, tapahtumatuotanto

"Somistevuokraamo, juhlapalvelu ja tapahtumatuotanto - nämä kolme kokonaisuutta kätkee sisäänsä Via Decon valtavasti kasvaneet, monipuoliset ja kattavat palvelut, joiden tärkein tavoite on luoda unohtumattomia tapahtumia ja kokonaisvaltaisia elämyksiä asiakkailleen.

TAHDON Hää- ja juhltapahtuman näyttämönä toimii Via Decon omat tilat Lahden Sopenkorvessa, jotka avaavat nyt ensimmäistä kertaa ovensa kokonaisuudessaan yleisölle. 

Näe ensimmäistä kertaa uusi näyttävä Show roomimme kaikkine vuokratuotteineen ja poimi sinua inspiroivat ideat ja vinkit uusimmista trendeistä.

Tule tutustumaan vuokrattavaan juhlatilaamme Via venue5, ihastu ja suunnittele sinun tärkeä tapahtumasi sen ympärille.

Ja koe täysin uudistunut tapahtumakahvilamme Via Cafe&Wine ja sen uskomaton muunneltavuus eri teemojen ja tilaisuuksien mukaan.

Lämpimästi tervetuloa, toivottelee Via Decon tiimi."

Pysy mukana ja seuraa meitä täällä ja instagramissa @tahdonhaajajuhlatapahtuma, @via_deco, @peltodresses


Osastot ja näytteilleasettajat

A1 - Elena Liseytseva

A2 - StrongBows

A3 - A4 - Eana Center

B3 - Kimjari Oy

B5 - AINOA Winery

C1 - Peltodresses

C2 - KomiL Shop

C3 - Ravintola Lokki

C4 - Jouni Soininen

C6 - Unique Day & SparklingHour

C8 - Via Deco Oy

C12 - PikkuTiikerin Kakkupuoti

C13 - Puine

C14 - Kukkakauppa Neilikka


Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi! 

Lataa ja lue info näytteilleasettajille ja varaa yrityksellesi osasto TAHDON Hää- ja juhlatapahtumaan täyttämällä alla oleva lomake.

TAHDON Hää- ja juhlatapahtuma la 18.3.2023 kello 10.00 - 18.00 - Takojankatu 5, 15800 Lahti / Via Deco-4.krs