TAHDON Hää- ja juhlatapahtuma18.3.2023 

10.00 - 18.00 

Takojankatu 5 - Via Deco 4.krs

Tervetuloa!

TAHDON Hää- ja juhlatapahtuma la 18.3.2023  kello 10.00 - 18.00 

Osoite: Via Deco tilat

Takojankatu 5, 15800 Lahti - 4krs.


Tapahtumakoordinaattori: Mia-Mari Kantola

myynti@viadeco.fi

+358 50 4642225


Liput:

Ennakkoon verkosta tai ovelta tapahtumapäivänä: 8€, sisältää narikan. 

Alle 12-vuotiaat maksutta aikuisen kanssa.

Juhlapalvelu Lahti
Juhlapalvelu Lahti

TAHDON Hää- ja juhlatapahtuma kokoaa yhteen joukon paikallisia näytteilleasettajia lauantaina 18.3.2023 Lahden Sopenkorpeen. 

Via Decon järjestämä tapahtuma tarjoaa sinulle ideoita ja inspiraatiota niin hää- kuin muidenkin juhlatapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. 

Koe Päijät-Hämeen alueen monipuolinen palvelu- ja tuotetarjonta saman katon alla yhden päivän ajan. Täältä löydät kaikki elementit, joilla loihtia näyttävä ja kokonaisvaltainen hää- tai muu juhlatapahtuma. 

Nähtävää ja koettavaa riittää koko päiväksi, sillä näytteilleasettajien lisäksi tapahtuman aikana on muun muassa muotinäytöksiä ja muuta oheisohjelmaa kaiken ikäisille. 

Näytteilleasettajat

PELTODRESSES - Hääpuvut / Bohemian unique dresses handmade of recycling lace / Uniikit hääpuvut kierrätysmateriaaleista 

Mari Ketosalmi, Peltodresses vastaa päivän tapahtuman näytöksistä, jossa myös Peltodresses oma hääpukumallisto edustettuna.

Peltodresses uniikit hääpuvut on jokainen käsintehty kierrätysmateriaaleista. Kierrätyspitsinä on käytetty verhoja, pöytäliinoja ja päiväpeittoja. 

"Puvuissa käytetyt materiaalit ovat nähneet paljon ja siksi kunnioitan niitä antamalla niille uuden mahdollisuuden loistaa. Haluan säilyttää materiaalin historian samalla kun uuden häämekon valmistaminen luo vahvaa uskoa tulevaisuuteen."  Mari Ketosalmi, Peltodresses. (Vuoden 2022 Love me do - häätapahtuman Vuoden hääpukusuunnittelija kilpailun yleisön suosikki.)


KOMIL SHOP - Mekot ja muut juhlavaatteet 

"KomiL Shop tarjoaa hää- ja kesäjuhliinne kauneimmat mekot pienille ja isommille tytöille. Mayoral on espanjalainen kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu merkki, joka ihastuttaa laadullaan ja upeilla malleillaan. Tule tutustumaan valikoimaamme! Koot 75 - 158cm vaihtelee malleittain. 

Aurinkoisin terveisin, KomiL Shopin siskokset Viktoria ja Helga."


 RAVINTOLA LOKKI - Pitopalvelua vuosien ammattitaidolla!

"Järjestämme yrityksenne tai perhejuhlienne ruokailut ja kahvitukset sopimusten mukaisesti. Pitkältä ajalta saamamme kokemus tilaisuuksien järjestämisestä on käytettävissänne. 

Tarjoamme täyden juhlapalvelun tai sen osan palvelua, mikä on juhlaasi sopiva - esimerkiksi astiat, liinat kattaukset, tarjoilun tai teltat.

Lähtökohtamme on, että tilaisuutenne onnistuu paremmin, kuin osasitte odottaakaan."


PIKKUTIIKERIN KAKKUPUOTI - Kakut ja muut tarjottavat

"PikkuTiikerin Kakkupuodista saat juhliisi taidokkaat ja maukkaat kakut, jokaiselle hääparille yksilöllisesti räätälöitynä. Kakku voi olla iso tai pieni, tehdään siitä yhdessä täydellinen juuri teille."


KUKKAKAUPPA NEILIKKA - Kukat

"Palvelemme hymyssä suin - jokainen työntekijämme on alan koulutuksen saanut floristi tai puutarhuri. Panostamme kukkien runsauteen ja laatuun, sillä haluamme tarjota laatua ja viimeisimpiä trendejä. Kädenjälkemme on tunnettu.

Haluamme tehdä hääjuhlastanne tunnelmallisen, persoonallisen ja omannäköisenne kukkien avulla. Ammattitaitoinen ja inspiroiva henkilökuntamme toteuttaa hääkukkanne nykyaikaisesti, toiveidenne mukaisesti. 

Tervetuloa suunnittelemaan elämänne tärkeintä päivää!"


PUINE - Kaikkea kaunista kotimaisesta koivuvanerista - jo vuodesta 2016

"Puine on pieni lahtelainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa kaikkea kaunista kotimaisesta koivuvanerista. Kaikki tämä tapahtuu omalla verstaallamme Lahden Sopenkorvessa, jossa meillä on myös pieni kivijalkakauppa.

Oman mallistomme lisäksi teemme kattavasti tilaustöitä niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaille.

Arvoinamme ovat asiakaslähtöisyys, luonnonmukaisuus sekä läpinäkyvyys. Koemme, että juuri sinä, asiakkaamme, olet meille tärkein, ja pyrimme ylittämään odotuksesi. 

Luonnonmukaisuus näkyy meillä alkaen ihan pienimmistäkin arjen valinnoista; millaista tiskiainetta työhuoneella käytetään, miten hyödynnämme jämämateriaaleja, millä vanerituotteet käsitellään ja miten ne pakataan postiin. Läpinäkyvyys on meille sitä, että kerromme avoimesti tuotantoprosesseista sekä muista yrityksen arkeen ja tuotteisiin liittyvistä asioista, kuten esimerkiksi raaka-aineiden alkuperästä. 

Lisää läpinäkyvyyttä näkyy sosiaalisen median kanavissamme runsaasti.

Puinelle on myönnetty avainlippu vuonna 2019, jota kannamme ylpeydellä, olemme osa sinivalkoista valintaa."


AINOA WINERY - Herkulliset, suomalaisista raaka-aineista valmistetut viinit

"Valmistamme kansainvälisesti tunnettuja ja palkittuja viinejä suomalaisista marjoista sekä muista korkealaatuisista metsän raaka-aineista. Pyrimme vangitsemaan jokaiseen pulloon niiden marjojen olemuksen ja sen maan hengen, jossa marjat kasvoivat."

AINOA Wineryn viineissä huokuu ja ennen kaikkea maistuu rakkaus suomalaisen luonnon kallisarvoisiin marjoihin. 


STRONGBOWS - Tapahtuman muotinäytöksen livemusiikki

"Kun mietitte musiikkia tärkeimpään päiväänne, muistakaa silloin StrongBows.

StrongBows -jousiyhtye yhdistää omalla uniikilla tavallaan jousisoittimet ja laulun. Yhtyeen ohjelmisto on vuosien aikana laajentunut moneen eri tyylilajiin. StrongBows taipuu myös moniin erilaisiin kokoonpanoihin, joten samasta yhtyeestä löytyy esimerkiksi klassinen jousitrio tai laulava viuluduo vihkimiseen ja illaksi herkkä tai räiskyvä viiden soittajan kokoonpano lyömäsoittajalla rytmitettynä.

Yhtye toteuttaa toivekappaleenne esimerkiksi häätanssiin omaksi ainutlaatuiseksi versioksi. 

StrongBowsin ohjelmistossa on valmiiksi niin perinteistä häämusiikkia valsseista marsseihin kuin erikoisempiakin toivekappaleina toteutettuja sovituksia esimerkiksi CMX:n ja Rammsteinin tuotannosta.

Tehdään yhdessä Teidän päivän soundtrackista täydellinen."

Ystävällisin terveisin: Heidi Knuters & StrongBows


Julkaisemme kaikki näytteilleasettajat tammi- helmikuun aikana vähitellen.

Pysy mukana ja seuraa meitä täällä ja instagramissa @tahdonhaajajuhlatapahtuma, @via_deco, @peltodresses


Osastot ja näytteilleasettajat

A2 - StrongBows

B5 - AINOA Winery

C1 - Peltodresses

C2 - KomiL Shop

C3 - Ravintola Lokki

C12 - PikkuTiikerin Kakkupuoti

C13 - Puine

C14 - Kukkakauppa Neilikka


Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi! 

Lataa ja lue info näytteilleasettajille ja varaa yrityksellesi osasto TAHDON Hää- ja juhlatapahtumaan täyttämällä alla oleva lomake.

TAHDON Hää- ja juhlatapahtuma la 18.3.2023 kello 10.00 - 18.00 - Takojankatu 5, 15800 Lahti / Via Deco-4.krs