Via Cafe & Wine

Via Decon toimipiste ja sen kaikki palvelut ovat nyt keskitetysti Lahden Sopenkorvessa ja sieltä löydät myös upean ja uudistuneen tapahtumakahvilamme Via Cafe & Winen.

Voit vuokrata tilan myös omaan yksityiskäyttöösi, jolloin kahvilamme muokkautuu sinulle niin Baby showereihin, syntymäpäiville, polttareihin tai vaikka kokoustilaksi. Tarjoamme sinulle tilavuokran yhteydessä haluamasi, tapahtuman teemaan sopivat piensomisteet sekä kalusteet ja pöytäliinat

Kahvilaan mahtuu helposti istuen noin 20-30 henkilöä ja tarvittaessa kapasiteettia voi venyttää noin 50 henkilölle. Kahvilassamme on anniskeluoikeudet ja voit kätevästi tilata lisäksi myös tapahtumasi tarjottavat kauttamme tai vaihtoehtoisesti tuoda mukanasi omat ruoat. Vuokrahintaan sisältyy aina myös yksi työntekijä tilaisuutesi ajaksi. 

Via Decon tiloissa järjestetään noin kerran kuukaudessa Avoimet ovet, jolloin Via Decon valtavasti kasvaneet, monipuoliset ja uudistuneet palvelut on nähtävillä kokonaisuudessaan. Avoimien ovien aikaan Via Cafe & Wine tiloissa on tarjolla yhteistyötahojemme loihtima brunssi, jonka voit varata etukäteen. 

Tiedotamme tulevista Avoimista ovista ja tarjolla olevista brunsseista myös somekanaviemme kautta. 

Räätälöidään teidän tarpeisiin ja teemaan sopiva kokonaisuus helposti. Kysy lisää myynti@viadeco.fi. 


Syntymäpäivät

Baby Shower

Ristiäiset

Polttarit

Tyhypäivät

Kokoukset

Valmistujaiset