Vuosi 2020 oli vuosi, joka tullaan kirjoittamaan vahvasti historiaan. Vuosi kosketti meitä jokaista suuresti ja pakotti myös meidät Via Decolla tarkastelemaan asioita uudesta näkökulmasta. Pandemia pysäytti väistämättä koko maailman hetkellisesti, mutta sen seurauksena syntyi uusia innovaatioita ja ryhdyttiin luomaan entistä enemmän "uutta normaalia" palvelevaa toimintaa. 

Myös meillä Via Decolla kirjoitettiin tuolloin uusi luku historiaan, kun miettiessämme tulevaisuutta ja mitä meillä on siihen annettavana, syntyi idea meidän palvelustamme, jossa jokaisen hetken takana oli ajatus "Ilon kautta". 

Via Iloa on

Yhdessä tekemistä
Naurua
Läheisten muistamista
Kauneutta
Hemmottelua
Hetkellistä todellisuudenpakoa
Ja kaikkea sitä, mitä hektiseen arkeen tarvitset

Via Iloa -tapahtumia ovat muun muassa erilaiset kurssit, teemapäivät, tempaukset ja tapahtumat, joissa pääosaa esittävät yllä olevat aiheet. 

Tapahtumat järjestetään Yrityskeskus Korilla, Villähteellä ja niihin voit varata paikkasi etukäteen verkkosivujemme kautta. Tiedotamme tulevista tapahtumista myös somekanaviemme kautta. 


Me Via Decolla pyrimme näkemään asiat boksin ulkopuolelta ja luotamme yhä vahvasti tiimityöskentelyn voimaan. 

Yhdessä olemme enemmän. 

Otetaan hetki itsellemme! Ilon kautta! 


Tulevat Via Iloa -tapahtumat

Pyynnöstänne, lisäpäivä Skumppajoogalle!

Keskiviikko 15.12.2021 klo 18.30

Via Cafe & Wine -tiloissa

Yrityskeskus Kori. Koritie 2, 15440 Villähde

Irtaudu joulun kiireistä yhdeksi illaksi ja tule nauttimaan joogasta ja kuohuvasta samaan aikaan!

Skumppajoogassa tutut joogaliikkeet tehdään lasi kädessä, kuohuviinilasin seuratessa joogaajaa läpi treenin - läikyttämättä!

Jätä hetkeksi arjen kiireet ja suorittaminen ja tule mukaan nauttimaan lempeästä harjoituksesta, joka rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin.

Tunti sopii kaikille, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Varaathan mukaan oman maton.

Kuplivan hauska ilta on taattu!

Tervetuloa!